راهنمای تحصیل در اروپا

شرایط تحصیل در کشورهای اروپایی

تحصیل در آلمان

 برای پی بردن به دلایل­استقبال رو به افزایش ­دانشجویان بین المللی از­ تحصیل در آلمان ­(چهارمین کشور برای پذیرش دانشجو بعد از آمریکا و انگلیس و  استرالیا) می­ توانیم موارد زیادی را برشماریم، که در این قسمت به برخی از آنها به  اختصار می پردازیم:

بیش از 450 مرکز آموزش عالی در آلمان وجود دارد که با ارائه ­حدود 17500 دوره آموزشی موقعیت فوق العاده ای را برای متقاضیان بین المللی­فراهم کرده تا قادر باشند در هر رشته تحصیلی که به آن علاقه دارند ­و در هر مقطع، ­به ­تحصیل در آلمان ­بپردازند. همچنین بیش از 80000 دوره آموزشی به زبان  انگلیسی ارائه می شود.

از نظر کیفیت آموزشی 13 دانشگاه آلمان در لیست 200 دانشگاه برتر دنیا قرار دارند و برترین دانشگاه های آلمان عبارتند از:

  • ­دانشگاه­روپرشت کارلز هایدلبرگ­Ruprecht-Karls-Universität Heidelberg­با رتبه 49 جهانی
  • دانشگاه ماکسیمیلیان مونیخ­Maximilians-Universität München­با­رتبه 52 جهانی
  • و­دانشگاه فنی مونیخ­Technische Universität München­با رتبه 54 جهانی

یکی دیگر از مزایای تحصیل در آلمان را می توان امکان دریافت ویزای همراه برای همسر و فرزندان متقاضی دانست (در برخی از استانهای کشور آلمان) که برای بسیاری از افراد مسئله مهمی به شمار می رود.

همچنین ویزای تحصیلی صادره برای دانشجویان بین المللی برای کل طول دوره صادر می شود و پس از اتمام دوره تحصیل، قابلیت تمدید برای 18 ماه دیگر به منظور ارائه فرصت به فارغ التحصیلان برای پیدا کردن کار وجود دارد.

بیش از 12 درصد جامعه دانشجویی آلمان را دانشجویان بین المللی تشکیل می دهند و به همین دلیل با ادامه­ تحصیل در آلمان­ شما شانس آشنایی با دانشجویان بسیاری­ از سرتاسر جهان را خواهید یافت و با فرهنگ و رسوم بیشتر کشورهای دنیا آشنا خواهید شد.

تاریخ شروع کلاس ها

هر سال تحصیلی در دانشگاه های آلمان به دو ترم (نیم سال تحصیلی) تقسیم میشود:

  • نیم سال اول­(ترم تابستانه): تاریخ شروع دوره ها از ابتدای آوریل ­(12 فروردین ماه) و تا پایان سپتامبر(10 شهریور ماه) ادامه دارد
  • نیم سال دوم (ترم زمستانه):­ تاریخ شروع دوره ها از ابتدای اُکتبر ­(10­مهر­ماه) و تا پایان مارس (31 فروردین ماه) ادامه دارد

نکته: با توجه به زمان مورد نیاز برای­اخذ پذیرش ­و ازدیاد شمار متقاضیان دریافت ویزای تحصیلی از سفارت آلمان در ایران(که بعضاٌ برای نوبت دهی به چند هفته هم میرسد )،دانشجویان ایرانی می بایستی، 1 الی 2 ماه پیش از زمان های اعلام شده اقدام ­بکنند.

موارد مهم:

  • دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در آلمان در رشته ها مورد نظر خود به زبان آلمانی را دارند باید گواهی مهارت زبان آلمانی یا “آزمون زبان انستیتو گوته” را برای اخذ پذیرش به دانشگاه ارائه دهند. اما دانشجویانی که تمایل به ادامه تحصیل در مقاطعی که به زبان انگلیسی تدریس میشود را ­دارند میبایستی مدرک تسلط به زبان انگلیسی ایلتس (IELTS) ­خود که ­معمولا باید در سطح نمره ­6-6.5 باشد ، به دانشگاه ارائه دهند.
  • همچنین در برخی از دانشگاههای خصوصی نیاز به ارائه مدرک آیلتس نمی باشد و دانشجویانی که آشنایی نسبی با زبان انگلیسی داشته باشند می توانند پذیرش دریافت کنند.
  • طبق قوانین جدید آلمان متقاضیان ایرانی که دارای هر گونه مدرک کارشناسی (سراسری، آزاد، پیام نور و غیره) باشند می توانند به صورت مستقیم وارد دوره کارشناسی ارشد بشوند.
  • در بعضی موارد دانشگاهها برای دانشجویان بین المللی که خارج از آلمان اقدام میکنند آزمون های ورودی در نظر گرفته اند ، که دانشجویان بعد از پشت سر گذاشتن این آزمون ها میتوانند وارد دانشگاه شوند.

توجه:­

آزمون های انستیتو گوته نشانگر میزان تسلط فرد به زبان آلمانی به عنوان زبان خارجی یا زبان دوم طراحی شده و در مراکز تعیین شده در سراسر دنیا بر اساس مقررارت یکسان­ برگزار و ارزیابی میشود .

امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 4
موضوع : تحصیل در آلمان, | بازدید : 27
برچسب ها : آلمان,تحصیل در آلمان,تحصیل در اروپا,
+ نوشته شده در سه شنبه 2 خرداد 1396ساعت 15:02 توسط امیدار |

صفحه قبل 1 صفحه بعد
تبلیغات متنی
بک لینک ارزان
تبادل لینک رایگان
تبادل لینک رایگان